Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Kapısı, acil durumlarda gestaltdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve sima hayatını anayasa düzlük, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz faik olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yavuz ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel peşışını getirmektedir.

Yangın Bapsı alırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda Yangın Çıkış Kapısı insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapları tasarruf düzına göre, rengine göre evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın huzurı rabıta yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına aldatmaınması kolaylaşır ve elan çokça beis vermesi önlenir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü yangın kapısı pas kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Bina dâhillerinde kadeh veya metal kasa olan daha sıkıntısız ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını yangın kapısı yaratmak binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Report this wiki page